Meer tijd voor ondernemen!

Welkom

RetailPay is hét antwoord op het streven van retailorganisaties naar meer efficiency in hun bedrijfskolom. Dankzij ons geavanceerde betalingssysteem verwerken wij voor ruim 5600 detaillisten en leveranciers, ruim 2 miljoen facturen per jaar.

Met de Centraal Betaalactiviteiten van o.a. EuretcoOtto SimonDynamo Retail Group , DGN Retail en Nederlandse Drogisterij Services B.V. beschikken wij over een ruime kennis en ervaring in de branches wonen, mode, sport, tweewielers, media,  speelgoed, doe-het-zelf en drogisterijen.

Met enthousiast ondernemerschap, veel aandacht voor de detaillist, een grote klantgerichtheid en strakke discipline én zorgvuldigheid opereren wij met circa 12 zeer gemotiveerde medewerkers op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Wij streven naar een optimale en branche-onafhankelijke dienstverlening aan detaillisten en leveranciers.

Één platform

De meeste retailorganisaties hebben dezelfde wensen en eisen voor hun Centraal Betaalactiviteiten. Omdat deze wensen en eisen in de basis vaak gelijk zijn, bieden wij één platform aan dat voor de meest uiteenlopende retailorganisaties het betalingsverkeer voor een minimum aan kosten uitvoert.

De retailorganisaties, maar ook de bij de retailorganisatie aangesloten detaillisten en leveranciers, hebben 24/7 inzicht over de factuurstroom via ons beveiligde Centraal Betaalwebsite.

Bankgeheim

Retailorganisaties, detaillisten en leveranciers kunnen vanzelfsprekend rekenen op 100% vertrouwelijkheid en discretie van RetailPay. Wij voeren de betalingen uit volgens de afgesproken condities. En deze blijven gegarandeerd geheim voor andere partijen. Ook factuur- en betalingsgegevens vallen onder dit ‘bankgeheim’.

In een vrijblijvend gesprek laten wij graag zien wat RetailPay voor uw retail-organisatie kan betekenen. U kunt hiervoor contact opnemen met mevrouw Karin Jacobs (manager RetailPay)

Powered by SHARK Connect